Brochures

Cover AC jan 21Activiteitenkalender dienstencentrum Cicindriahuis

Door de verstrengde coronamaatregelen mogen we in het Cicindriahuis geen groepsactiviteiten meer organiseren, maar we laten niemand los in deze moeilijke periode!

Ontdek in deze activiteitenkalender hoe het Cicindriateam nog steeds klaarstaat voor zijn bezoekers.

 

 

 

 

Vrijwilligerswerking Zorgbedrijf Sint-Truiden

Info vrijwilligerswerking - juli 2020In deze brochure vind je meer uitleg over wat je kunt doen als vrijwilliger bij het zorgbedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

Infogids Zorgbedrijf Sint-Truiden

Infogids nov 2019

In deze infogids (editie november 2019) vind je alle informatie over het zorgbedrijf. Als zorgbedrijf bieden we een volledige waaier van diensten aan in Sint-Truiden: van kinderopvang tot thuiszorg tot residentiële zorg en alles wat daar tussen ligt.

 

 

 

 

Groepsopvang De Rakkertjes

Instapbrochure groepsopvang De RakkertjesIn deze instapbrochure vind je informatie over groepsopvang De Rakkertjes.

 

 

 

 

 

Woonzorgcentrum Villa Rosa en 't Meiland

Info WZCMeer weten over onze woonzorgcentra? In deze infobrochure vind je alle basisinformatie.

 

 

 

 

 

OuderenKompanie

OKO coverAls een verhuis naar onze woonzorgcentra Villa Rosa of 't Meiland nog niet onmiddellijk aan de orde is, maar je wilt wel al kennismaken met het leven en wonen in een woonzorgcentrum, dan is onze OuderenKompanie iets voor jou. Deelnemen aan de OuderenKompanie kan de zorg van je mantelzorger verlichten. Tijdens de dag ben je in het woonzorgcentrum en 's avonds keer je terug naar huis. Lees alles over onze OuderenKompanie in deze brochure!

 

 

Thuiszorg

thuiszorg 2020De thuiszorg biedt verschillende diensten aan die je helpen in het dagelijkse leven bij je thuis. In deze folder vind je een overzicht van het hele aanbod.

 

 

 

 

 

Boodschappendienst

BDBen je net ontslagen uit het ziekenhuis? Kan de verzorgende niet langskomen? Moet je dringend naar de apotheker? Moet je dringende boodschappen doen en is er niemand in de buurt? Een vrijwilliger of medewerker van de thuiszorg doet dit voor jou!

 

 

 

 

 

 

Dienst gezinszorg

GZWij helpen je bij de verzorgende en huishoudelijke taken die je niet meer zelfstandig kunt uitvoeren.

 

 

 

 

 

 

 

Klusjesdienst

KDKun je wel wat hulp gebruiken in de tuin? Kom je er zelf niet meer aan toe om de ramen te verven? Moet er een kleine ruimte behangen worden? Dan reikt de klusjesdienst je een snelle en eenvoudige oplossing aan. In samenwerking met vzw Aksi worden dit soort klussen aan huis uitgevoerd.

 

 

 

 

 

Een warme maaltijd aan huis geleverd

WMBElke dag brengen we een dagelijks vers bereide warme maaltijd 's middags aan huis. Alle maaltijden zijn aangepast, dit betekent vet- en zoutarm. Dieetmaaltijden zijn mogelijk na afspraak met de thuiszorg. Een maaltijd voor in het weekend? Geen probleem! Daar zorgen we ook voor.

 

 

 

 

 

Vervoer - mindermobielencentrale

Cover MMCBen je 65-plusser? Woon je in Sint-Truiden? Kun je geen gebruik meer maken van het openbaar vervoer omwille van leeftijd, lichamelijke toestand of sociale situatie? Maak dan een afspraak bij onze mindermobielencentrale! Eén van onze vrijwilligers brengt je naar je bestemming.

 

 

 

 

 

 

Poetsdienst via dienstencheques

DCOnze poetshulp helpt je bij het onderhoud van je woning: afstoffen, stofzuigen, dweilen, vensters wassen, ... 

 

 

 

 

 

 

Dementievriendelijke thuiszorg

Dem vr tzDe medewerkers van de thuiszorg zijn opgeleid om om te gaan met personen met dementie. In deze folder vind je ook een jaaroverzicht van de praatcafés dementie die de woonzorgcentra van Sint-Truiden organiseren.

 

 

 

 

 

Zorgcoördinatie in de ouderenzorg

ZorgfolderDe zorgcoördinator begeleidt Truiense senioren en hun mantelzorgers in complexe zorgsituaties door zorg op maat te regelen. Samen met de oudere doorloopt de zorgcoördinator het ‘zorgpad’ om op elk moment de juiste hulp in te schakelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht