Vacature jobstudent kine

Wat wordt er van jou verwacht?

Als jobstudent kinesist in één van onze woonzorgcentra ’t Meiland of Villa Rosa, behandel je samen met het team kinesisten onze bewoners op maat en werk je met doelgerichte bewegingsoefeningen en technieken om de zelfredzaamheid van de bewoners optimaal op peil te houden.

Je ondersteunt mee in een aangename revalidatie en het behoud van spiercapaciteit of soepelheid van gewrichten. Je probeert klachten te voorkomen door het geven van raad in verband met comfort, steun en houding

✔️ Spieren soepel houden

✔️ Bewoners motiveren om dagelijks te bewegen

✔️ Samenwerken met alle disciplines binnen het woonzorgcentrum

Ben jij iemand met een positieve dynamiek en energie die wil meewerken aan de werking en de evoluties binnen onze woonzorgcentra? Een kinesist die oog en oor heeft voor de noden van ouderen en vol enthousiasme van elke dag een leuke dag maakt?
Ben jij de geschikte beweegcoach die we zoeken? Wij horen het graag!

Wat moet je kennen of kunnen?

🎓️ Je bent minstens in het bezit van een bachelor kinesitherapie.

👀 Je bekijkt situaties vanuit het perspectief van de ander. Hierdoor weet je uitdrukkelijke en impliciete signalen op te vangen. Je bent nieuwsgierig en stelt vragen.

💜 Je kunt mensen op hun gemak stellen doordat je warm en toegankelijk bent. Het geeft je energie anderen te helpen. Je werkt goed samen: in een multidisciplinair team en in een omgeving waarbij veel gelachen en plezier gemaakt wordt.

💡 Jij neemt graag verantwoordelijkheid op en je houdt ervan om creatief aan de slag te gaan om bewoners meer te doen bewegen.

💪 Ben jij de energieke enthousiasteling die bewoners graag activeert en stimuleert om te bewegen en hen een hogere mate van zelfredzaamheid en eigenwaarde gunt? 

Wat bieden wij jou?

  • Volop kansen om jezelf écht te ontwikkelen en je talenten te ontplooien.
  • Een fijne, leerrijke én afwisselende werkomgeving in een filevrije-omgeving.
  • Bovendien zijn onze woonzorgcentra buren met domein 't Speelhof: ideaal om na het werk of tijdens de pauze een frisse neus te halen.

Contract en uurrooster

  • Je werkt dagelijks in de voormiddag van maandag tot vrijdag, uren zijn bespreekbaar.
  • Je bent beschikbaar tussen 19 juli 2022 en 12 augustus 2022.

Jouw loon

Je wordt betaald 💰️ op grond van de salarisschalen van IFIC 11

Interesse in deze boeiende functie? 

Gewoon doen! Solliciteren kan via dit webformulier https://jobs.zorgbedrijfsinttruiden.be/nl/jobstudent-kinesist/solliciteren