OuderenKompanie

Welkom bij de OuderenKompanie!

Als een verhuis naar onze woonzorgcentra Villa Rosa of 't Meiland nog niet onmiddellijk aan de orde is, maar je wilt wel al kennismaken met het leven en wonen in een woonzorgcentrum, dan is onze OuderenKompanie iets voor jou.

Deelnemen aan de OuderenKompanie kan ook de zorg van je mantelzorger verlichten. Tijdens de dag ben je in het woonzorgcentrum en 's avonds keer je terug naar huis.

's Morgens starten we met een kop koffie, gevolgd door een activiteit zoals een quiz, kienen of een geheugenspel. Ons keukenteam zorgt om 12 uur voor een warme maaltijd. Na het rustmoment en een gezellige kop koffie start rond 14 uur een nieuwe activiteit zoals een muziekoptreden, een film of een bewegingsactiviteit. Wil je liever iets anders doen zoals handwerk, een boek of de krant lezen, ... Dan kan dat ook.

Meedoen is plezant, maar gewoon genieten van de kompanie kan ook.

Als je zelf geen vervoer hebt, dan kan een chauffeur van de OuderenKompanie je komen ophalen en terug thuis brengen.

Wanneer?

De OuderenKompanie vindt plaats elke dinsdag en donderdag van 9.30 tot 16.30 in WZC 't Meiland (Schurhoven 74).

Wat kost het?

Deelnemen aan de OuderenKompanie kost 19,64 euro per dag. Het middagmaal en een drankje zijn inbegrepen in de dagprijs. Voor vervoer heen en terug betaal je apart.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de maatschappelijk werker via het nummer 011 49 37 90 of via mail naar socialedienstwzc@zorgbedrijfsinttruiden.be