Restaurantmiddagen
Restaurantmiddagen Cicindriahuis
Elke dinsdag en donderdag van 11.30 tot 13 uur organiseren we een restaurantmiddag in het Cicindriahuis.
Wil je van een verse, warme maaltijd genieten? Reserveer dan op maandag of woensdag vóór 16 uur via het nummer 011 69 17 14!
Kostprijs
Deze prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2023:
- Soep en brood: 1 euro
- Warme maaltijd: 5,50 euro
- Dessert: 1 euro
Let op! We aanvaarden enkel nog bancontact of gepaste betaling voor de maaltijden.
Wat staat er op het menu?
November 2025
Dinsdag 4 november 2025
Waterkerssoep
Spek, vleessaus, boerenkoolstamppot
Donderdag 6 november 2025
Champignonsoep
Chipolata, jagersaus, prei bechamel, gekookte aardappelen
Dinsdag 11 november 2025
GESLOTEN
Donderdag 13 november 2025
Kervelsoep
Schnitzel, Spaanse saus, bloemkool bechamel, gebakken aardappelen
Dinsdag 18 november 2025
Broccolisoep
Varkensgebraad, vleessaus, knolselder mosterd, gekookte aardappelen
Donderdag 20 november 2025
Courgettesoep
Videe, champignons, puree
Dinsdag 25 november 2025
Waterkerssoep
Cordon bleu, vleessaus, parijse wortelen, gekookte aardappelen
Donderdag 20 november 2025
Kippenvelouté
Gepocheerde vis, hollandaise, andijvie bechamel, puree
December 2025
Dinsdag 2 december 2025
Aspergesoep
Boerenworst, jagersaus, snijboontjes, gebakken aardappelen
Donderdag 4 december 2025
Preisoep
Ardeens gebraad, spaanse saus, erwten en wortelen, gekookte aardappelen
Dinsdag 9 december 2025
Seldersoep
Blinde vink, pepersaus, bloemkool bechamel, gekookte aardappelen
Donderdag 11 december 2025
Aspergesoep
Ardeens gebraad, champignonsaus, gestoofde broccolimix, gekookte aardappelen
Dinsdag 16 december 2025
Courgettesoep
Kipfilet met currysaus, ananas, rijst
Donderdag 18 december 2025 (kerstfeest)
Tomatensoep met balletjes
Gevulde kalkoen met sinaasappel en veenbessen, gestoofde appeltjes, puree | Ragout van varkenswangetjes, gestoofde witloof, puree | Zalm met nantuasaus, asperges bechamel, puree
Vrijdag 19 december 2025 (kerstfeest)
Tomatensoep met balletjes
Gevulde kalkoen met sinaasappel en veenbessen, gestoofde appeltjes, puree | Ragout van varkenswangetjes, gestoofde witloof, puree | Zalm met nantuasaus, asperges bechamel, puree
