Persoonlijke gegevens contactpersoon
Ik bestel het GPS-uurwerk in de kleur

De prijs van het GPS-uurwerk voor senioren bedraagt 200,00 euro. Hiervoor ontvangt de afnemer het GPS-uurwerk, inclusief een jaarabonnement van 12 maanden. In dit jaarabonnement zitten alle kosten, er worden dus geen extra kosten aangerekend voor de gemaakte alarmen of telefonie.

Na 12 maanden moet enkel het jaarabonnement verlengd worden. Dit doet de afnemer zelf via de app of via de website van het GPS-uurwerk.

Op het GPS-uurwerk zit een garantie van 2 jaar.

Binnen de week na betaling van voorvermeld bedrag van 200,00 euro zal Zorgbedrijf Sint-Truiden het GPS-uurwerk leveren en indienststellen.

De afnemer schrijft het bedrag van 200,00 euro over aan Zorgbedrijf Sint-Truiden, Clement Cartuyvelsstraat 12, 3800 Sint-Truiden op rekeningnummer BE91 0910 2186 8576 met de mededeling ‘GPS-uurwerk + naam gebruiker’

Zorgbedrijf Sint-Truiden voorziet de opleiding voor familieleden:

  • initialisatie van het toestel met een account voor de app;
  • configuratie op een smartphone, pc of laptop van één familielid;
  • het instellen van veilige zones waarbinnen de persoon die het GPS-uurwerk draagt zich mag verplaatsen, alsook toelichten hoe men deze zelf kan instellen en aanpassen.


Zorgbedrijf Sint-Truiden voorziet eveneens twee technische interventies.

De gegevens die je meedeelt in dit formulier worden opgeslagen in één of meerdere bestanden enkel voor het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten en zolang als nodig. Voor meer info hierover en om je specifiek te informeren naar je privacyrechten verwijzen we naar onze privacyverklaring. Deze kun je terugvinden onderaan deze pagina.