Hoe inschrijven als kandidaat-bewoner?

Neem contact op met de sociale dienst van de woonzorgcentra Villa Rosa en 't Meiland (tel. 011 49 37 98 - socialedienstwzc@zorgbedrijfsinttruiden.be) om een afspraak te maken. Zo kan er voldoende tijd vrijgemaakt worden voor een persoonlijk gesprek. Je kunt ook een elektronische aanvraag tot inschrijving doen door het aanvraagformulier in te vullen. Bij een dringende vraag wordt er zo snel mogelijk contact met jou opgenomen voor een persoonlijk gesprek.

Wij vinden het belangrijk dat je als wilsbekwame kandidaat-bewoner vanaf het begin geïnformeerd bent over en akkoord bent met je inschrijving op de opnamelijst van onze woonzorgcentra. Als zorgbedrijf helpen we je met het bespreekbaar maken van een toekomstige verhuis naar een woonzorgcentrum.

Wat gebeurt er na je inschrijving als kandidaat-bewoner?

Opnamebeleid

De opnamecommissie beslist op basis van het zorgprofiel, de sociale situatie en de datum van inschrijving welke kandidaat-bewoner er op welk moment kan verhuizen naar één van onze woonzorgcentra.

Tijdens het inschrijvingsmoment bespreken we samen met jou en je familie de noden aan thuiszorg, zodat je de periode tot aan je verhuis naar het woonzorgcentrum zo comfortabel mogelijk in je thuissituatie kunt doorbrengen.